Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияРекламистът Радослав Бимбалов смята, че не винаги трябва

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияРекламистът Радослав Бимбалов смята, че не винаги трябва
Коментари Харесай

Бимбалов: Ако трябваше да вярваме на социолозите, сега Цецка Цачева щеше да е президент

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Рекламистът Радослав Бимбалов счита, че не постоянно би трябвало да се има вяра на социологическите изследвания. " Ако трябваше да имаме вяра на 100 % на предизборната социология, през днешния ден президент щеше да е Цецка Цачева. Те употребяват данните от броене на популацията отпреди 10 години, а през този интервал популацията се е трансформирало ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Социолози и политолози биват употребявани доста интензивно преди и по време на избори. Наричам това " ум чартърен ". Това са хора със съществени професионални благоприятни условия, които биват употребявани, с цел да се образува публичното мнение. Точно както се образува една глинена делва. Тази изследвания в този момент са значително и нездравословни, тъй като могат да трансформират настройката на хората ", съобщи още Бимбалов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР